Најдобро продавани
-16%
TOP PREMIUM BEEF (20 kg)
2.350 ден.2.800 ден.
2.350 ден.2.800 ден.
BRIT ADULT S (8 kg)
1.790 ден.
1.790 ден.
HUSSE SENIOR MINI (7 kg)
1.490 ден.
1.490 ден.

Нарачајте вредносен ваучер - подарок

Вредносниот ваучер - подарок ќе биде испратен на примачот (идниот корисник) преку е-пошта веднаш по плаќањето.

* Име на примачот:
* Е-пошта на примачот:
* Вашето име:
* Вашата е-пошта
* Тема за вредносниот ваучер - подарок:


Порака:
(Опција)
* Износ:
(Износот мора да биде помеѓу 1 ден. и 1.000 ден.)

Разбирам дека вредносниот ваучер - подарок е неповратен.

  • 071 985 259 / 070 330 907
  • hranazamilenici@gmail.com

hranazamilenici.mk © 2021. UKION SHOPS