Најдобро продавани
-16%
TOP PREMIUM BEEF (20 kg)
2.350 ден.2.800 ден.
2.350 ден.2.800 ден.
BRIT ADULT S (8 kg)
1.790 ден.
1.790 ден.
HUSSE SENIOR MINI (7 kg)
1.490 ден.
1.490 ден.

Рекламација и враќање на производ

Ве молиме пополнете го формуларот подолу, за да побарате Авторизациски број за рекламација и враќање на производ.

Информации за нарачка

Име:*
Презиме:*
Е-пошта:*
Телефон/Мобилен:*
Нарачка бр.:*
Датум на нарачка

Информации за производот и Причина за рекламација / враќање

Име на производ:*
Код на производот:*
Количина:

Причина за рекламација / враќање:*

Производот е отворен:

Наведете повеќе детали за неисправниот производ или наведете други детали:

Внесете го кодот за верификација:

  • 071 985 259 / 070 330 907
  • hranazamilenici@gmail.com

hranazamilenici.mk © 2021. UKION SHOPS